Hlavní obsah
Článek

Poslední klip s kapelou Perutě Sofie se sotva dostal do éteru, a on už natáčel nový. Zatímco ten předchozí byl náročný na děj i choreografii, tentokrát zvolil Milan Peroutka (34) mnohem komornější atmosféru. O to ovšem exotičtější. Točil totiž na Islandu.

"Byl to spontánní nápad, kdy jsme se po půlnoci s kamarády rozhodli, že pojedeme na Island. Oni tam natáčeli videoklip a já tam odjel, abych měl aspoň nějakou dovolenou. A pak řekli, že když tam mají s sebou techniku, jestli si nechci něco natočit i já. Tak jsem spojil příjemné s užitečným a výsledek uvidíte v září, nebo v říjnu," vyprávěl nám.

"Na Islandu udělá všechno ta krajina. Jenom jdu a zpívám a kolem jsou ledovce a tak. Ten song je hodně niterný, je o taťkovi a potažmo o všech lidech, kteří už nemohou být mezi námi. Sice tam mám šálu, teče mi nudle, je zima a půl druhé ráno, ale k tomu songu to podle mě úplně stačí," míní.

Na Islandu si to prý užil. "Slunce tam nechodí spát, tak jsme se šli třeba v půl čtvrté ráno vykoupat do horských pramenů. Ta krajina je úplně jiná. Stojí to za to," lákal na daleký sever Milan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám