Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Není seznamování na veřejnosti vaší silnou stránkou? Nepatříte mezi lamače dívčích srdcí? Netroufnete si oslovit na ulici ženu, která se vám líbí? Ať už jste sami z jakéhokoli důvodu, nezoufejte. Máme pro vás řešení. Online seznamování je nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak si najít partnera pro život. Skoncujte se svou samotou. Seznamte se z pohodlí svého domova!

Výběr seznamky nepodceňujte. Seznamte se na nejkvalitnější české online seznamce ELITE Date!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem úspěšného online seznamování je výběr správné online seznamky. Internetových seznamek existuje nespočet. Jenže pozor! Není seznamka jako seznamka. Registrujte se na českou seznamku, kam můžete v případě potřeby kdykoli napsat nebo se dovolat. Zahraniční seznamky mají sice širší databáze uživatelů, ale nač hledat partnera mezi zahraničními uživateli, když hledáte pro život někoho z okolí vašeho bydliště? Chcete-li se seznámit s partnerem na úrovni, registrujte se na prémiovou seznamku ELITE Date. Profily jsou tu denně kontrolovány, takže uživatelé toužící po nezávazném flirtu či sexu, úchyláci ani podvodníci zde nemají šanci!

Investujte do svého štěstí a seznamte se s partnerem svých snů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někteří jedinci odsuzují placené seznamky. Jenže to jsou právě ti, kteří berou seznamování jen jako hru. Poplatek za seznamování spolehlivě odrazuje od registrace takové jedince, kteří se chodí na seznamovací portály pouze bavit. Nemáte kvůli svému pracovnímu vytížení na seznamování čas? Nemůžete kvůli svým dětem večer do společnosti? Jsou již všichni zajímaví partneři ve vašem okolí dávno zadaní? Pak jste tu správně. Vytvořte si profil na nejkvalitnější české online seznamce a první krok k životu ve dvou už máte za sebou!

Profil musí zaujmout! Buďte vtipní, originální, optimističtí. Nabídky na seznámení se jen pohrnou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vytváření profilu si dejte záležet. Nelžete, nestěžujte si, nepomlouvejte své ex partnery. Nechte svou negativní minulost minulostí a snažte se, aby váš profil působil optimisticky. Nikdo nehledá partnera, se kterým bude muset řešit jeho problémy. Každý touží po štěstí, pohodě, lásce, spokojenosti. A právě to musí být cítit i z vašeho profilu. Dejte si také pozor na hrubé chyby a formulaci toho, co do profilu vyplňujete. Váš písemný projev o vás hodně vypovídá. Fotografie volte takové, na nichž se líbíte sami sobě. Pokud se na nich budete navíc usmívat, získáte ihned plusové body navíc!

Nečekejte, až vám spadne štěstí do klína. Buďte aktivní. Jděte svému štěstí naproti.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepatřete mezi uživatele, kteří jen čekají, až je někdo osloví a pozve na kávu nebo skleničku vína. Pokud se vám někdo na seznamce líbí, oslovte ho sami. Pamatujte na to, že aktivnímu štěstí přeje. A na seznamce to platí dvojnásob. Seznamka je plná osamocených lidí, toužících po lásce, proto věřte, že ty nejlepší partie jsou nejdříve „rozebrány“. Chcete-li se vyhnout dlouhodobému dopisování, domluvte se na okamžité schůzce. To, jak si budete seznamování řídit, už je jen na vás samotných!

Registrujte se zdarma na nejkvalitnější českou online seznamku a seznamte se s partnerem na úrovni!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám