Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Elizabeth Hurley (58) je milovnicí módy obecně, ale největší slabost má pro plavky a bikiny. Proto se už nějaký ten pátek věnuje jejich navrhování, výrobě a prodeji, je totiž ‚zapojená do všech aspektů podnikání od designu přes výrobu po marketing‘, čteme na jejích stránkách.

Právě v marketingu a reklamě je Liz obzvlášť úspěšná. Své kousky totiž s radostí sama obléká, následně se v nich vyfotí a šup s tím na sociální sítě. Aktuálně 673 tisíc lidí pak může vidět nejen záznamy z jejích dovolených, z lenošení na zahradě nebo natřásání se před zrcadlem, ale nepřímo také, co je nového na skladě. Naposledy sdílela fotku v růžových bikinách, společnost jí na ní dělala kočka.

Jindy to bývá její syn Damian, jen muži - partneři - se na jejích fotkách nevyskytují. A oficiálně ani v životě.

Asi nejznámější rolí Hurley je Smlouva s ďáblem, zahrála si také ve filmech Americký Casanova, Mladý Indiana Jones: Píseň lásky, Wonder Woman a v seriálech Super drbna nebo The Royals. Kdo je zvědavý, jaké jsou její oblíbené snímky, myšleno ty, v nichž účinkovala, jsou to Austin Powers, Váha vody a již zmíněná Smlouva s ďáblem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám