Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, v sobotu skonal manžel Heidi Janků (61) Ivo Pavlík (†84). Přestože byl kardiak a byl pokročilého věku, jeho ztráta zpěvačku strašně bolestivě zasáhla. Jenže musela na jeviště i ve chvíli, kdy jí oznámili, že nastala poslední hodinka její životní lásky!

V sobotu večer totiž vystupovala a profesionalita jí nedovolila práci odmítnout.

O tomto údělu umělců se ví už řadu let. Fanoušky zpěváků a zpěvaček prý příliš nezajímají jejich osobní trápení, a tak například Karel Gott vstoupil na pódium krátce poté, co se dozvěděl o smrti své maminky, na kterou byl fixovaný. Koncert odehrál s plným nasazením, a nikdo nepoznal, že uvnitř je sžírán žalem. Podobně to jistě měla Heidi.

V médiích se také objevilo, že Janků chtěla jít za manželem v sobotu dopoledne, lékaři už ji za ním údajně ale nechtěli pustit. Bylo to však prý trochu jinak.

„Lékaři byli naopak vstřícní a milí s lidským přístupem. Bylo to jen doporučení a mé rozhodnutí. Ivo už nevnímal. Rozloučila jsem se s ním v pátek večer, kdy ještě vnímal, že jsem s ním,“ řekla Super.cz smutná Heidi, která si myslí, že bolest, kterou pociťuje, už nikdy nedokáže překonat.

Poslední rozloučení s Ivem Pavlíkem se koná v pátek 18. srpna od 14 hodin ve Velké obřadní síni pražského Krematoria Strašnice. S muzikantem, kterého měla ráda snad celá umělecká branže, se jistě přijde rozloučit velké množství lidí.

Reklama

Další články

Načítám