Hlavní obsah
Článek

To, že k heretcví patří vedle obnažování duše také obnažování těla, si uvědomují především mladé krásné herečky. Ani Hana Vagnerová (41), která hraje vyšetřovatelku v seriálu Expozotura, není výjimkou. Honit zločince nestačí, je potřeba ukázat i vyšetřovatelku v soukromí jejího bytu, a hlavně nahou.

Herci vždy říkají, že pokud je nahota kontinuální součástí děje, nemají s ní problém. V tomto případě má zřejmě ukázat, že vyšetřovatelka je také obyčejná žena. Pány ale bude hlavně zajímat, jak vlastně vypadají její ňadra, jaká mají tvar a velikost. Středeční díl Expozitury pochopitelně není jen o svlečené Vagnerové, ale i zločinu. Tentokrát v prostředí internetu.

TV Nova na základě nebezpečných nástrah internetu hrozících zejména dětem navázala spolupráci s projektem Bezpečnýinternet.cz. „Podle průzkumů se s nějakou internetovou hrozbou setká každý rok čtvrtina Čechů. Tento internetový portál vznikl s cílem upozornit na existující rizika a vysvětlit způsoby, jak se účinně bránit,“ vysvětluje Markéta Kuklová, tisková mluvčí společnosti Microsoft, která projekt se společnostmi Seznam.cz a Česká spořitelna spustila.

Portál Bezpečnýinternet.cz je pro začátečníky i pokročilé. Pro rodiče a děti je připraven zvláštní oddíl, zaměřený na prevenci proti kyberšikaně a dalším druhům obtěžování po internetu. Děti se mohou zábavnou formou v podobě komiksových příběhů seznámit se základními pravidly používání internetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám