Hlavní obsah
Článek

Koncem června přišla po deseti letech o svou milovanou bulteriérku Miu, ale smutné období už je pro Dianu Kobzanovou (42) snad minulostí. „Mia mi pořád hodně chybí, ale jsem pejskař tělem i duší a bez psa doma bylo hodně smutno a divný prázdno,” říká Diana.

Modelka a moderátorka byla krátce po odchodu své kamarádky přesvědčená, že se v budoucnu bez čtyřnohého parťáka obejde. Nakonec ale změnila názor a pořídila si fenku stejné rasy, jakou byla ta předešlá. Anglického bulteriéra Bibianu. „Trošku jsem vyčkávala s představením nového člena naší rodiny, protože jsem ji přinesla bez svolení a vědomí hlavního šéfa, pana Frolíka. Doma chvilku lítaly hromy a blesky, ale konec dobrý, všechno dobré, a Bibi má dokonce povolenku k páníčkovi do postele," nechala se slyšet Diana.

S odchodem psí parťačky se Diana vyrovnávala po svém a snažila se smutek proměnit v konání dobra. Jak jsme vás již informovali, nechala vyrobit plátěné tašky s podobiznou své fenky, jejich prodej již vynesl víc než sto osmdesát tisíc korun. Výtěžek putuje ve prospěch nadačního fondu Nejen srdcem, který se stará o pejsky bez domova.

„Se smrtí je potřeba se smířit a konkrétně u domácích mazlíčků musíme počítat, že tady s námi bohužel jsou jen pár let. Mia měla díky mému Instagramu hodně fanoušků, tak šlo spíš o gesto rozloučení, díky kterému jsme společně mohli pomoc psům v útulcích,“ dodala Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám