Hlavní obsah
Článek

V neděli večer proběhlo v aréně Galen Centre v Los Angeles předávání Teen Choice Awards, na němž mnoho nominovaných, ale i vítězů chybělo. Modelka a herečka Paris Jackson (26) ale nikoli. Nominovaná byla v kategoriích Choice Female Hottie a Choice Model.

Právě v modelingu se v poslední době uplatňuje, a s velkým úspěchem. Vybírají si ji známé značky do reklam (Calvin Klein), fotí módní editorialy (Teen Vogue, Harper´s Bazaar), zastupuje ji jedna z nejznámějších agentur (IMG) a znalci jí předpovídají velkou budoucnost. O tom, že má skvěle našlápnuto, svědčí také zmíněná nominace v modelingové kategorii, do níž se dostala spolu s esy jako Ashley Graham, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Winnie Harlow a Kendall Jenner. Ta tuto kategorii i vyhrála (kategorii Female Hottie pak zpěvačka Camila Cabello).

Paris přitom nepatří mezi typická ramínka na šaty. Má postavu, již je za co chytit, a výrazný obličej. Zkrátka si ji zapamatujete. To i díky jejímu šatníku ve stylu hippies. Volnočasovou uniformou jí jsou nejčastěji tílko, ve kterém vyniknout její tetování, a volné kalhoty. Starost o make-up a účes pak nechává na jindy...

Jakmile ale jde o velkou společenskou událost, neomylně sahá po kouscích, které lahodí její postavě i očím veřejnosti. Na zmíněnou Teen Choice Awards oblékla šaty s něžným květinovým potiskem, starorůžové páskové sandálky, líčení pak korespondovalo s barvou kvítků na šatech. Novinkou byly hnědé vlasy, které krásně podtrhovaly modelčiny světle modré pronikavé oči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám