Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V březnu do jeho života zasáhla velká tragédie, když nečekaně zesnula jeho slavná maminka, zpěvačka Věra Špinarová (†65), jejíž kapely byl členem. O necelých pět měsíců později Adam Pavlík truchlí znovu: Infarkt mu zabil tatínka Ivo Pavlíka (†84). Jaká poslední slova pronesl?

Známý hudebník a hledač talentů zemřel na následky infarktu v sobotu. Informovala o tom jeho manželka Heidi Janků (61).

„O tom, že táta zemřel, jsem se dozvěděl od Heidi v sobotu večer. I když jsem věděl, že neměl v pořádku srdce, stejně se na to nedalo připravit. Zvlášť, když mi odešli oba rodiče tak krátce po sobě. Těžko se s tím smiřuju,“ řekl Super.cz Adam smutně.

S tátou se naposledy viděl před pár týdny v Praze, když u něj a Heidi byla na návštěvě jeho dcera a vnučka Ivo Pavlíka Johana.

„Ještě ve středu odpoledne jsem si s tátou telefonoval. Mluvili jsme o běžných věcech. Byl v pohodě, celkem veselý. Říkal, že se má fajn, jen že mu nedělají dobře horka. Jako kardiak je musel prožívat stokrát hůř než ostatní lidé. Myslím si, že vedra k jeho smrti hodně přispěla. Ve středu večer k němu musela jet záchranka. Jeho stav byl pak stabilizovaný, ale v pátek se zhoršil,“ popisuje Adam Pavlík. V sobotu pak vydechl naposledy

Pohřeb Ivo Pavlíka proběhne v Praze, jeho datum by měla během pondělka oznámit manželka Heidi Janků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám