Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jen ten, kdo o podprsenkách neví vůbec nic, by mohl říct, že jsou všechny stejné. Neliší se jen barvou a materiálem, ale především střihem. Každý vám odvede trochu jinou službu. Hladké košíčky využijete pod přiléhavé oblečení, Push-Up podprsenka dodá vašim prsům objem, kostice se zase postarají o přitažlivý a pevnější tvar.

Prodyšná, lehká jako peříčko a… nádherná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červená podprsenka Spacer 3D splňuje všechny předpoklady moderní podprsenky. Má prvotřídní vzhled, je lehounká a naprosto prodyšná, její košíčky jsou hladké. Můžete si ji vzít i pod přiléhavé oblečení. Je vhodná i pro opravdu velká prsa. Košíčky jsou vyrobené ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který je mimořádně vzdušný a odvede teplo od vašeho těla.

Klasická a elegantní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Annie je okouzlující v každém detailu! Využívá osvědčeného kontrastu černé a béžové. Tato kombinace působí vždy elegantně. Vyztužené košíčky s klasickými kosticemi se postarají o přitažlivý a pevný vzhled vašich ňader. V košíčcích se navíc ukrývají měkké vycpávky, které se dají vyjmout. To znamená, že je můžete vyměnit za menší či větší silikonové nebo gelové vycpávky. Ty také najdete na Astratex.cz.

Netradiční kresba krajky a jedinečný střih

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Saténová podprsenka Waves typu Half Bardot má otevřený střih pro zdůraznění poprsí. Ten oceníte především v širokém výstřihu. Košíčky podpírají prsa zespodu, což spolu s vyztužením, všitými kosticemi a dvěma svislými švy perfektně zakulacuje horní i dolní linii ňader. Je to podprsenka, na kterou je krásný pohled a ve které se budete cítit velice přitažlivě.

Zahalte svá ňadra závojem z krajky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvě podprsenky v jedné. Tak by se dala charakterizovat podprsenka Charm. Vespod skrývá nevyztužené krajkové košíčky se zajímavým střihem a klasickými kosticemi. Ty dají prsům tvar a pevný vzhled. Krajkové bandeau, které tvoří „druhou“ podprsenku, ňadra rozkošně překryje a dodá celému kousku prádla na zajímavosti a jisté záhadnosti. Tuto podprsenku oceníte nejvíce v rozhalence nebo šatech s hlubokým výstřihem. Odvážnější ji budou nosit pod projmuté sáčko.

Osvědčené služby Push-Up

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co dokáže podprsenka Push-Up, ví už dnes každý. Za tímto skvělým objevem stojí muž. Americký letecký konstruktér Howard Huges, chronický sukničkář a filmový režisér v jednom, jí v roce 1943 vylepšil dekolt herečky Jane Russell. Dobrá Push-Up podprsenka dovede prsa pozvednout, vyplnit a opticky jim dodat mnohem větší objem, než skutečně mají. Model Vestia Black tohle rozhodně dobře umí.

Další články

Načítám