Hlavní obsah
Článek

Patří mezi nejstabilnější a zároveň také všeobecně nejoblíbenější páry českého šoubyznysu. Když Pavel Vítek se svým partnerem Janisem Sidovským slavili výročí třiceti let od seznámení, dorazila na jejich párty na hradě Karlštejn opravdu početná skupina osobností.

„Oslava se moc povedla,” komentoval s nadšením Pavel Vítek povedený večírek, který navazoval na představení muzikálu Noc na Karlštejně. „Dostali jsme spoustu dárků, ale nejdůležitější je, že si kamarádi udělali čas a přijeli za námi,” říká zpěvák, kterému s partnerem udělali velkou radost jeho kolegové z muzikálu Noc na Karlštejně, kteří pro ně jen s kytarou zpívali staré české hity od Matušky až po Olympic.

Vloni touto dobou slavili muzikálový zpěvák a známý producent desetileté výročí svatby, letos zase třicet let společné cesty životem.

Po představení veleúspěšného muzikálu Noc na Karlštejně se proto sešli přátelé a známí Janise a Pavla a výročí společně oslavili.

Mezi hosty na večírku byla opravdu velká spousta celebrit. Valná většina se fotila hned u vstupu u fotostěny zdobené stovkou pravých růží na pozadí golfové trávy. Gratulovat dvojici přišli například Regina Rázlová, Leona Machálková, Jitka Zelenková, Petr Vlasák, Roman Tomeš, Václav Knop a dalších padesát hostů z podnikatelského a uměleckého světa. Je jasné, že mezi gratulanty byl i celý soubor muzikálu Noci na Karlštejně: Hana Holišová, Ivana Korolová, Tomáš Smička, Daniel Bambas, Miloslav Mejzlík.

Reklama

Další články

Načítám