Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Bárta nepatří k v šoubyznysu provařeným tvářím, když už si na ni ale někde vzpomenou, aspoň se někam podívá. Brunetka, která kdysi soutěžila v show Robin Hood aneb Cesta ke slávě, si takhle vyrazila na Eurovizi do Kyjeva a patřila i k týmu, který bojoval v Pevnosti Boyard ve Francii.

"Mám ráda, když se něco děje. Jsem šťastná, že jsem mohla být v Boyardu, protože to byl takový můj dětský sen. Tu soutěž znám už hodně dlouho. V Eurovizi mě samozřejmě mrzelo, že jsme nepostoupili do finále, ale byly to pro mě nejkrásnější tři měsíce, které jsem za posledních několik let prožila. I když to nedopadlo, pořád jsou pozitivní reakce od fanoušků i ze zahraničí," je vděčná za zkušenost zpěvačka.

A jak pokračuje její pěvecká kariéra? "Teď připravuju vlastní projekt, ke kterému skládá muziku moje sestra. Snažím se sehnat i nějaké dobré české textaře. Hrozně bych si přála, abych se českému publiku představila s nějakým kvalitním projektem v češtině. Myslím, že je to tak lepší," nechce sedět v koutě Martina.

Reklama

Další články

Načítám