Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová se předevčírem objevila úplně naposledy na obrazovce televize Prima. Na vlastní žádost se rozhodla Divácké zprávy opustit a v neděli bylo velké loučení. Moderátorka je v 5. měsíci těhotenství a role maminky je pro ni na prvním místě.

"Bylo to dojemný a bulela jsem šíleně. Byly to skvělé tři roky. Čekala jsem, že mi dají kytku, jak bývá zvykem, ale takhle velký jsem to teda nečekala," řekla Super.cz Šilhánová, se kterou se na její poslední vysílání přišla rozloučit kompletně celá redakce.

"Dělala jsem si legraci, že mě snad opravdu upřímně mají rádi," smála se moderátorka. "V hlavě jsem cestou na Primu jela to, že musím být silná, nebrečet. Pak přede mě nastoupila celá jednotka asi dvaceti lidí, šli v zástupu, připravili mi obraz, chůvičky, kytku a nechali udělat reportáž, která byla souhrn třech a půl let, kdy jsem moderovala Divácké zprávy. Pustili ji jako poslední. A to už jsem byla úplně mimo. I při cestě domů mi tekly slzy. Bylo to hrozně dojemný," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám