Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první přáli Janu Rosákovi (76), tedy českému otci Fura z Pevnosti Boyard, k nastávajícím sedmdesátinám právě účastníci této soutěže, kterou uvádí TV Prima. "Pochopitelně nejsem úplně přešťastný, že je to tak velká číslovka. Na druhou stranu jsem rád, že jsem se v relativně slušném stavu takového věku dožil," řekl Super.cz.

"Ale postupem času, jak se lidstvo vyvíjí, je sedmdesátka nová padesátka," shodli jsme se. "Já dneska dělám takové věci, které můj táta nedělal, když mu bylo sedmdesát, možná ani padesát. Hraju tenis, hraju golf, běhám, a hlavně pořád velice aktivně pracuju. Věk je opravdu jen číslo," míní. A na důkaz toho, v jaké kondici je, převedl na soustředění účastníků soutěže ve vinařství v severočeských Třebívlicích i rokenrol se svojí manželkou.

Zažertovali jsme, že to, že se posunuje důchodová hranice, nám tedy líto být nemusí, když v důchodovém věku je tohle všechno normální zvládnout. To už ale Rosák oponoval. "To je jiná záležitost. Ten důchod je velice nespravedlivá věc. Myslím, že jsem si dost odpracoval, abych ho měl trochu větší. Ale s tím asi nic nenadělám," svěřil. A vyžil by z něj vůbec? "To je otázka na tělo. Nevím. Právě proto možná i pracuju, i když mě to pochopitelně baví," dodal herec, jehož můžeme vídat i v seriálu Modrý kód a slýchat na rozhlasových vlnách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám