Hlavní obsah
Článek

Heidi Janků (61) a syn Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík jsou v slzách! Zemřel totiž Heidi manžel a Adamův tatínek Ivo Pavlík (†84). Svou bývalou ženu, která po kolapsu na jevišti a několikadenní marné snaze lékařů o její záchranu v nemocnici odešla 26. března, tak přežil jen o čtyři měsíce.

„S hlubokým zármutkem a nesmírnou bolestí v srdci vám musím oznámit, že mě navždy opustil nejlepší muž mého života, Ivo Pavlík. Svůj boj o život bohužel prohrál. Jeho nemocné srdíčko přestalo bít včera, 12. 8. 2017. Pokud jste ho znali a měli jste ho rádi, věnujte mu, prosím, tichou vzpomínku. Děkuji. Heidi,“ uvedla Janků na své sociální síti.

Ivo Pavlík byl známý český hudební skladatel a hudebník. S Věrou Špinarovou byl ženatý dvanáct let. Protože Heidi Janků nebyla příčinou rozvodu, obě zpěvačky byly kamarádky, měly se rády a velmi si pomáhaly. Proto také Heidi na jejím nedávném pohřbu truchlila snad ze všech nejvíc.

Tragédie je to samozřejmě nejen pro ni, ale i pro Adama Pavlíka. Krátce poté, co pochoval maminku, přišel i o otce. O něj se ostatně bál už na pohřbu Věry Špinarové. Její odchod prožíval tak těžce, že mu raději účast na samotném obřadu nedoporučili a drželi ho stranou.

Bohužel ztráta první manželky asi měla na jeho zdravotní stav velký vliv a tělo ten nápor už nevydrželo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám