Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) už v pondělí opouští Česko. Vrací se s dětmi Salmou a Neviem zpět do Miami, kde s rodinou žije. Její manžel Vlasta odletěl kvůli práci už před více než měsícem.

Nedávno dostali opět vízum na dalších pět let, a tak se nemusí o budoucnost v Americe obávat. "Je to náročné, samozřejmě bychom si jednou přáli zelenou kartu, ale to zatím nehrozí. Občanství má náš syn Nevio, protože se v Americe narodil, my tam jsme na byznys víza. Nedávno jsme je opět dostali, takže máme dalších pět let klid," řekla Super.cz Belohorcová.

A čemu se v Americe věnují? Zuzana studovala školu, aby se mohla věnovat práci realitní makléřky. "Skončila jsem školu, ale tu práci jsem ani nezačala dělat. Otěhotněla jsem, a když byl malý větší, řešili jsme, zda se tomu začnu věnovat. Nakonec jsme se domluvili, že se budu věnovat domácnosti a dětem. Svůj volný čas věnuji dětem a ony mi to v životě vrátí tím, že budou šikovné a vzdělané," prozradila moderátorka.

Manželovi pomáhá s účetnictvím a také s podnikáním. "Máme internetový byznys, kupujeme, prodáváme. Je to všechno legální, jedná se o finance. Všechno vychází, jde, funguje. Žijeme krásný život s dětmi a užíváme si ho," dodala Belohorcová na focení kampaně pro vlasový salón.

V Česku se věnovala moderování a modelingu. V Americe teď modelingovou nabídku dostala také. "Stala jsem se tváří jedné velké firmy, to je takový trošku návrat k modelingu. Natočila a nafotila jsem kampaň," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám