Hlavní obsah
Článek

Dnes už se dívkám s pár kily navíc nikdo nevysmívá. Anorektičkám odzvonilo a doba přeje oblejším křivkám. Iskra Lawrence je kus ženské a nebojí se své tvary vystavovat.

Šestadvacetiletá Britka se proslavila jako blogerka a youtuberka. Její profil na Instagramu má 3,6 miliónu sledujících, což je číslo, jakého na sociálních sítích nedosahují ani zavedené topmodelky. Iskra je přitom obyčejná holka, která sází na přirozenost. Když má chuť, spořádá klidně celé balení chipsů a neřeší, zda se nezdravá svačinka podepíše na její postavě.

Žensky tvarovaná modelka své tělo miluje a u fotek odmítá jakékoliv grafické úpravy. Světu se totiž chce prezentovat bez příkras tak, jak se sama vidí v zrcadle. Když Iskra na Instagramu zveřejnila video, na němž se vlní v bikinách, napočítala milión přehrání.

„Některé ženy se možná v bikinách cítí nesvé a obávají se, zda někdo nebude řešit jejich celulitidu. Ale je to přece vaše tělo! Váš úžasný materiál, za který se nemusíte stydět. Skoncujte se všemi pochybnostmi a buďte samy sebou,“ motivuje Iskra své fanynky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám