Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) se vrátil na místo, kde začínal. Po padesáti letech od začátku kariéry pokřtil svoji novou desku Sentiment v legendárním pražském Studiu A, kde nazpíval kdysi svůj první hit Oči sněhem zaváté. "Tahle deska není pro každého. Není plná hitů. Je to něco jako husí jatérka nebo kachní paštička. Je pro labužníky," přirovnal Gott desku k vyhlášeným pochoutkám.

"Natočil jsem desku s orchestrem a sám si na ni vybral písně, které jsem měl rád a které jsem obdivoval nebo pro mě byly inspirací," řekl Super.cz Gott.

Jako kmotry si vybral Jitku Zelenkovou (73), která s ním léta spolupracovala nebo šéfku vydavatelství Supraphon Ivu Milerovou, bývalou přítelkyni SuperStar Anety Langerové (37). Aneta vztah s Ivou ukončila loni po čtyřech letech. Důvodem byla nová láska. Zpěvačka se zamilovala do mladičké třiadvacetileté herečky z filmu Anglické jahody Marie Štípkové.

"Vím, že si Karel nevybírá jen tak ledajaké kmotry. Je to pro něj důležité a hodně nad tím přemýšlí. O to víc si toho vážím," řekla Zelenková, která dělala léta Gottovi vokalistku. Milerová novou desku Gottovi vydala.

Reklama

Další články

Načítám