Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K nepříjemnému incidentu došlo ve středu večer během vystoupení popové hvězdy Britney Spears (42) v Las Vegas. Uprostřed její show Piece of Me v lasvegaském rezortu Planet Hollywood nezvládl ukočírovat své emoce jeden z fanoušků a vyškrábal se na pódium. Jeho snahu být svému idolu co nejvíc nablízku mu ale pohotově zatrhla ochranka a pomohli i tanečníci, kteří v té době byli na pódiu výtržníkovi nejblíž.

Nejprve tak muže zasypala lavina do půl těla nahých svalovců, kterým okamžitě přiběhla na pomoc armáda bodyguardů. Naštěstí ho okamžitě zpacifikovali, takže se ke zpěvačce vůbec nedostal „Má zbraň?“ bylo slyšet z reproduktorů, jak se zpěvačka ptá ochranky, když se jí k smrti vyděšené viditelně podlomila kolena. Na chvilku ji raději odvedli do zákulisí, než se vzpamatuje, ale za pár minut mohl koncert pokračovat. Rošťáka si převzala lasvegaská policie.

Ta později ve výtržníkovi identifikovala sedmatřicetiletého Jesse Webba. Motiv jeho chování zatím neznají, dá se ale očekávat, že jen neudržel na uzdě své sexy vystoupením Britney vybuzené emoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám