Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) má za sebou pořádně sexy focení. Nafotila odvážné snímky krátce před svým odletem do Ameriky, kde s rodinou žije. A přestože má dokonalou postavu, sama se necítí být ve formě. Hlavně je to prý tím, že se v Čechách nedrží zdravé stravy, a také nebyla dva měsíce v posilovně.

V Čechách letošní léto absolvovala dva zákroky - operaci žil a reoperaci prsou. "Dávám se dohromady, absolvovala jsem operace, které byly potřebné. Prsa a žíly dopadly dobře, celkem rychle jsem se dala dohromady a jsem ráda, že jsme mohli udělat tohle focení. Všechno mám hotové a můžu v klidu odletět," řekla Super.cz Zuzana.

Teď se prý může začít zase dávat do formy. "Dva měsíce jsem nic nedělala. Každá žena ví, kde má nedostatky. Celé léto jsem se dávala po operacích dohromady a tělo hned zareagovalo. Nemělo to tempo, pohyb, režim, který má celoročně. Teď už můžu začít všechno dělat. Na to se těším," dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám