Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny na sebe neměli příliš času, o prázdninách si ale Adam Mišík s Dianou Kratochvílovou období odloučení vynahrazují.

Krásná partnerka zpěváka a soutěžícího jedné z předchozích řad pořadu Tvoje tvář má známý hlas má letos o něco delší prázdniny, neboť v polovině června odmaturovala a dostala se na vysokou školu. Mišík a Kratochvílová už mají za sebou dovolenou v Řecku a těší se na další zážitky.

„Už si spíš tak spontánně vymýšlíme, kam bychom se vydali,” svěřila se Super.cz modelka, která s nadšením přihlíží partnerovým pracovním (po)krokům. „Před pár dny jsme se vrátili z Bratislavy, kam mě Adam vzal, abych se podívala, jak pilně pracuje na své desce. Jsem jeho první kritik a sám tvrdí, že jsem v tom opravdu dobrá. Užili jsme si i pár večírků a pak jsme se vydali do Olšan. Jsme dost omezení pravě Adamovou prací, jelikož musí být pořád někde, ať už je to Praha nebo jiné město,” říká Diana.

Vypadá to, že vztah páru neohrozí ani Dianiny chystané cesty za prací do zahraničí. „Co se týče mých modelingových plánů, co nevidět bych se chtěla vydat zpět do Miami, kde se mi pracovně skvěle dařilo, a možná zkusit i Los Angeles. Adam to tam vychvaluje, tak tam možná odjedeme spolu,” tetelí se modelka.

Kratochvílovou čekají také další příjemné povinnosti. V září a říjnu se bude podílet na castinzích modelingové soutěže Czechoslovak TopModel. S touto činností má své zkušenosti, neboť už v roce 2014 byla v porotě pražského castingu a pomáhala vybírat nové tváře pro svou domovskou agenturu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám