Hlavní obsah
Článek

Gala večeři s designérem Manolo Blahnikem reflektovala coby reportérka také Natálie Kotková. Ta prožila velmi akční léto. Na konci května navštívila Švýcarsko, dováděla v zábavním parku v Polsku, v červnu s přítelem Petrem Lexou objevovala krásy Algarve, vyrazila na koncert Robbieho Williamse do Berlína a dovolenou s tatínkem strávila v Portugalsku.

Po roce se úřadující České Miss World vrátila ke své surfařské vášni a vyrazila na kemp do francouzského Hossegoru. „Sice nebyly ideální vlny, ale každá chvilka v oceánu je cenná a každou minutou se člověk něco naučí. I když jen pádluje,” vzpomíná sympatická blondýnka.

Během pobytu se jí ale její koníček vymstil. „Jeden den ale byly ráno rozfoukané vlny a já už moc neměla sílu, protože byly i silné proudy. Spláchla mě jedna vlna, a když jsem se vynořila, tak mi surf vlítl přímo do obličeje. Nestihla jsem si dát ruce před obličej. Hranou jsem dostala ránu přímo zprava do nosu, křuplo to a hned spustila krev,” popisuje nepříjemný zážitek Natálie a dodává: „Tak jsem vylezla z vody, kamarády byli jinde ve vlnách, že mě neviděli, a tak jsem prkno nechala na pláži, umyla si oblečení a snažila se vysmrkat krev a nepřilákat žraloky.”

Nos měla modelka a blogerka několik dní nateklý, nemohla dýchat a nevnímala chuť. „Nijak jsem to neřešila, protože zlomený nevypadal. Pak hned po návratu jsem šla v Praze na pohotovost. Tam mi paní doktorka řekla, že zlomený není, ale jsou v něm nějaké malé kousky, které dělají ten otok, a že pokud ten hrbolek zůstane, tak se to dá odstranit plastickým zákrokem. Takže se teď modlím a nos masíruju, ale nijak to nemizí,” říká.

Natálie se ale z vady na kráse příliš nehroutí. „Lidé, co mě neznají, to extra nepoznají,” mávla rukou blogerka. Zatím si nepřepouští, že třeba bude muset absolvovat podobnou plastickou operaci jako její kolegyně z ročníku Andrea Bezděková.

Reklama

Další články

Načítám