Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V jednu chvíli se v Česku snad nemluvilo o nikom jiném. Vlastně ve dvou chvílích. Poprvé, když se Karel Ondrka objevil v primáckém Prostřenu!, kde tvrdil, že miluje dámy nad hrobem a sado-maso hrátky, podruhé, když vyšlo najevo, že šlo o podvod, který na Primě spáchal s Kazmou. Teď to ale vypadá, že mu popularita asi trochu stoupla do hlavy.

Karla, jehož sláva stejně tak rychle opadla, jako přišla, jsme kontaktovali kvůli zvěstem, že ho prý za zvláštních okolností měla opustit přítelkyně.

Přišlo nám fajn připomenout ho lidem, které jednu chvíli bavil nejen na televizních obrazovkách. Je otázkou, zda se začal cítit jako velká hvězda, nebo prostě jen potřebuje peníze, každopádně nás svými slovy uzemnil.

„Chcete-li vyjádření, udělejte konkrétní nabídku. Když už se ze sebe mám dělat ku*vu, tak to nebudu dělat zadarmo,“ reagoval na náš dotaz.

Už po odhalení toho, že ve skutečnosti jeho účast v Prostřenu! byla kompletně v režii Kazmy, nám přitom říkal, že jeho finanční situace není nejrůžovější. Možná není divu, že se na své pomíjivé popularitě snažil vydělat.

Jenže je poznat, že evidentně nezná situaci v Česku. Média tu za rozhovory neplatí ani Karlu Gottovi, Leoši Marešovi či dalším skutečně populárním lidem. A ani Karlu Ondrkovi se tuhle praxi nepodaří změnit.

Pevně ale věříme, že dnes své účasti v projektech Primy a Streamu nelituje a že mu takzvaně ani jeden nezničil život a kromě údajného rozchodu nepřišel třeba i vyhazov z práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám