Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná spisovatelka Tereza Čiháková je již vdanou paní. V sedmém měsíci těhotenství řekla své Ano v Klokočkově mlýně na Vysočině partnerovi Jiřímu Jeníčkovi. A svatbu si i přes pokročilé stadium těhotenství skvěle užila.

"Únava trošku byla, ale v podstatě zanedbatelná. Byl to naprosto skvělý den, který si, myslím, všichni moc užili," řekla Super.cz Tereza. Nepřála si načančanou luxusní svatbu, ale pohodovou venkovskou.

"My jsme to moc neprožívali od začátku. Chtěli jsme hlavně, aby to bylo příjemné místo, všichni se dobře cítili. Vlastně místo bylo to jediné, co jsme včas zarezervovali," smála se spisovatelka.

"Necelý měsíc před svatbou jsme k našemu překvapení zjistili, že prstýnky se rozhodně nestihnou. To nám řekli v několika zlatnictvích. Takže jsme to vyřešili ocelovými kroužky za stovku a prstýnky dorazí se zpožděním. A kytky jsem objednávala týden před svatbou, to už na mě paní v květinářství zírala s vytřeštěnýma očima. dodala se smíchem krásná Tereza, která bude mít nyní v občance jméno Tereza Jeníčková.

Reklama

Další články

Načítám