Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) se chystá k návratu do Itálie, kde je velmi žádanou modelkou. "Nechtějí mne ani tak na přehlídky, ale spíš na focení. Zajímá je moje tvář na kosmetické věci a pak mé tělo na focení prádla," řekla Super.cz Sokolová.

Ta byla jednou z hlavních hvězd Prague Fashion Weekendu, kde s Hanou Soukupovou a Andreou Verešovou uchvátila na show Nina Ricci, a stojí o ni i na následující konkurenční akci. "V rámci minulé akce jsem nafotila i kampaň pro luxusní značky, na Prague Dreft Fashion Week budeme spolu s Veronikou Novou ambassadorkami. Chodit přehlídky nebudeme, jsme je exkluzivními hosty," upřesnila Katka.

Ta se v rámci charity účastnila i křtu počítačové hry Fifa 12, i když fotbal vůbec nerozumí. "Bylo to pro charitu a měla jsem to blízko. Nebylo co řešit. Ale počítačové hry si občas ráda zahraju, dodala Katka, která šampaňským nejen pokřtila hru, ale také oslavila úspěšně složenou zkoušku na vysoké škole z financí v cestovním ruchu. "Mám za jedna," pochlubila se.

V polovině října odlétá Kateřina do Milána, kde už mám domluveno několik focení. "Zůstanu tam podle zájmu. Měsíc nebo dva," upřesnila. Pak se vrátí ke svému příteli Robertovi Hájkovi. "Je zlatník, pár prstýnků už od něj mám, ale žádný není zásnubní. Do svatby se neženu," upřesnila Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám