Hlavní obsah
Článek

Brzy už sice začíná nová sezóna muzikálu Ples upírů, ale zatím si ještě herci a zpěváci užívají volna. Patří mezi ně i představitel homosexuálního upíra Herberta, který nadchl diváky, Laco Hudec Šubrt. A maskérky budou mít s tím, aby mu nalíčily bledou tvář, plné ruce práce.

"Pravda je, že na rozdíl od upírů se slunce nebojím a moře miluju. V zimě s partnerem jezdíváme dál, opět se chystáme do Indie, ale v létě si vystačíme s bližšími kraji. Výročí naší svatby jsme jeli po dvou letech oslavit do Nice. Bydleli jsme u kamarádů, kteří mají apartmán s bazénem, a k moři to bylo patnáct minut příjemnou procházkou," vyprávěl nám Laco.

"Takže dopoledne jsme trávili u bazénu a odpoledne vyráželi do vln. Jen den, kdy bylo výročí loňského teroristického útoku, kdy bylo nákladním autem zabito spoustu lidí, jsme se do centra nehnali, protože tam byly velké akce. Přijel i prezident," svěřil.

"Když jsme ve Vídni, kde napůl s partnerem žijeme, chodím se koupat aspoň do areálu k Dunaji. Rádi bychom ale ještě vyrazili tak na pět dní někam do Řecka," chce si ještě užít sluníčka u moře Laco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám