Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma týdny jsme psali o tom, jak zpěvák Usher (38) kvůli sexu na jednu noc chytil nepříjemný genitální opar. Následně přišel o více než 25 miliónů korun, které musel v roce 2012 zaplatit ženě, kterou nakazil, ačkoliv o pohlavní chorobě už věděl. A to byl do toho všeho ještě ženatý.

Nyní má na jeho peníze políčeno další žena, která na něj podala žalobu. Když bylo Quantasii Sharpton devatenáct, zpěvák si ji prý do hotelového pokoje odvezl rovnou ze svého koncertu. Sice ji pohlavně nenakazil, ale přeci jen tam něco proběhlo.

Říkáte si asi, proč tedy ta žaloba? Inu, když později Quantasia četla v novinách o Usherově kauze, dala si jednu k jedné a měla v tom jasno. Jí nejde o samotnou nákazu. Jde jí v podstatě o to, že by se s ním prý nevyspala, kdyby se jí svěřil, že herpetem trpí nebo trpěl. „Nikdy bych to nepřipustila, kdybych věděla, že má herpes,“ cítí se být Quantasia zpěvákem podvedena a omezena na svých právech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám