Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kadooment Day? Nic vám to neříká? Tak to jste asi nikdy nebyli na žádném karnevalu v Karibiku? Třeba barbadoský festival Crop Over, respektive barvitá přehlídka sexy karnevalových kostýmů Kadooment Day, se dá snadno srovnávat s průvodem masek na Sambodromu v brazilském Riu. Navíc má karneval na Barbadosu jednu tradiční hvězdu, která se ho účastní pravidelně, a přijde se na ni podívat celý ostrov.

Je jí tamní rodačka Rihanna (36). Letos vyšel Kadooment Day na pondělí a slavná zpěvačka, která momentálně žije v USA, opět nezklamala. Před davy rozdováděných diváků defilovala s tyrkysovým přelivem v kostýmu z flitrů, perliček a barevných per. Na hlavě vysokou čelenku, na těle titěrné bikiny, na nohou síťované punčochy, podvazky a... tenisky!

Nabízí se otázka, proč sexy hvězda, jakou Rihanna rozhodně ještě pár let chce být, zahodí příležitost vystoupit v typicky karnevalových střevíčkách na vysokém podpatku a svoji téměř nahotu doplní takovými křuskami, byť je nevysoké postavy a pár centimetrů navíc, které by jí podpatky přidaly, by nebylo k zahození.

Je to jednoduché. Rihanna je sice symbolem tohoto krásného ostrova, ale prachy jsou prachy. Má s firmou za tučnou apanáž podepsanou smlouvu o propagaci značky, což ji pak dostává do podobně trapných problémů. Rihanna za poslední roky také nabrala pěkných pár kil, což nejvíc odskákaly právě její nohy. Podpatky je tak mohly protáhnout a opticky zeštíhlit. Vždyť v důsledku popsaného 'chutnala' letos divákům tato snědá diva jako 'nevychlazený malý pívo', na které by v tom horku jednoho přešla chuť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám