Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si britská zpěvačka a televizní hvězdička Stacey Solomon (27) stoupla před kameru s cílem pobavit své sledující, povedlo se jí to. Pokud chtěla vzbudit rozruch, povedlo se jí to taky. Oděná do bikin totiž nemluvila o žádných kosmetických tipech, detoxu či radách, jak na štíhlé a pevné tělo. Prostě sdělila fanouškům, co má na svém těle nejraději. Jen to všechno bylo tak trochu jinak...

Faldy na bocích, prsa a strie, právě toto na své postavě Stacey vyzvedla. Cíl videa se nabízí - upozornit na nebezpečný kult ‚dokonalého‘ těla, za nímž se spousta lidí nesmyslně žene a obzvlášť v plavkové sezóně se v hlavě honí všelijaké myšlenky, a možná tak trochu i na sebe. Své tři body Solomon doprovodila ‚zatřesením‘ konkrétních partií a vtipnými komentáři.

„Nejen že izolují, ale kdo by si mohl pohodlně poležet na kamenné zemi bez těchto fešáků,“ zažertovala na konto faldů, které rády tzv. ‚přetékají‘ z džínů. Svá prsa se pak nebála označit za ‚povadlá‘. „Možná nevypadají nejlíp, ale zase na dovolené nepotřebuju tašku,“ říká na nahrávce a zpod jednoho vytáhne nanuk, zpod druhého sluneční brýle. A nakonec strie. „Zajišťují hodiny zábavy pro děti. Jen se podívejte, jak jsou šťastné,“ načež následuje záběr na děti, které si malují po jejím těle. A vypadá to, že už se srovnaná i se svými zuby, které si svého času nechala vybělit tak, že zářila do dálky.

Zprávu Solomon adresovala hlavně ‚všem, kteří jsou na prázdninách a řeší, jak vypadají‘. „Všichni jste dokonalí ve své nedokonalosti, jedineční a krásní,“ vzkazuje blondýnka, jež do povědomí vstoupila v roce 2009 účinkováním v pořadu X Factor, v němž skončila na třetím místě, a následně si popularitu upevnila vítězstvím reality show I´m a Celebrity...Get Me Out of Here! a pravidelnou účastí v pořadu Loose Women, v němž se diskutuje s celebritami o jejich názorech, životě, drbech.

Reklama

Další články

Načítám