Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní výstřih, to nemusí být jen více či méně odhalená ňadra. Existuje varianta „chytré horákyně“, tedy odhalená – zahalená. Přesně to vám umožní podprsenky s lehoučkou vrstvou překrytí horní linie prsou. Nebojte se ale, že je zahalí celé, jsou vyrobeny z průhledných materiálů, aby ukázaly – neukázaly. I další podprsenky z Astratex.cz mají co nabídnout.

Podprsenka s rafinovaným „závojem“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Charm ve střihu Half Bardot v sobě skrývá dva typy podprsenek. Spodní vrstvu tvoří klasické nevyztužené košíčky z jemné krajky. Ty dají prsům přitažlivý tvar díky klasickým kosticím a střihu se svislými švy. Vrchní část typu bandeau prsa nádherně zahalí do krajkového závoje. Ten se pak uplatní v rozhalence nebo v hlubším výstřihu trička. V nabídce podprsenek na Astratex.cz najdete více modelů s atraktivním překrytím, liší se ve střihu spodní podprsenky nebo v míře zdobení vrchního dílu.

Krajkový rám pro váš dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem tohoto klenotu je jasně červená krajka a dokonalý střih. Košíčky podprsenky Angelia vaše ňadra nádherně zakulatí a pozvednou. Krajka, která z nich volně přechází v dekorativní ramínka, vytvoří doslova překrásný rám vašeho dekoltu. Ten se v něm bude vyjímat jako drahokam a stejně tak přirozeně přitáhne pozornost každého, s kým se setkáte.

Bílá na opálené kůži…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprosto neodolatelný kontrast vznikne, když na opálenou kůži obléknete čistě bílou barvu. Podprsenka Athina v bílé barvě vašim prsům nabídne neuvěřitelně přepychové bydlení. Klasické kostice je obejmou a něžná krajka je vytvaruje do přitažlivého kulatého tvaru a luxusně je přikryje. Obruba, která lemuje dekolt, může být klidně vidět, je totiž tak krásná, že by byl hřích ji skrýt. Athina je podprsenka, kterou si rychle zamilujete. A co teprve váš partner…

Milostný trojúhelník jako inspirace pro vznik kolekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prádlo z kolekce Triangle od Marlies Dekkers je určeno ženám, které nade vše vyznávají svobodu. Podprsenky z této řady ráda obléká Sarah Jessica Parker i americká zpěvačka Fergie. Zrod kolekce byl inspirován životem operní divy Marie Callas a jejím přesvědčením, že lásku nikdy nelze připoutat. Jeden z nejslavnějších milostných trojúhelníků Callas – Onassis – Kennedy vtělila návrhářka Marlies Dekkers do kousku kovu a povýšila jej na středobod dekoltu.

Růžová - omamná, něžná, uklidňující…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte-li plnější prsa, vyzkoušejte účinky podprsenek s polovyztuženými košíčky. Tento střih nejvíce sluší právě plným tvarům. Podprsenka Frenchesca je toho dokladem. Něžný základ podprsenky, jemně zdobené decentním bílým puntíčkem, krásně doplňuje okouzlující proužek krajky. Je mimořádně krásně vyšívaný a počítá se s tím, že jej může spatřit cizí oko. K podprsence si můžete pořídit i kalhotky ve stejném designu, to je na Astratex.cz samozřejmostí.

Další články

Načítám