Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z nejúspěšnějších topmodelek světa, přesto nezapomíná na své kořeny. Linda Vojtová (38) se ráda a velmi často vrací ze svého druhého domova v New Yorku do Čech, kde má rodinu. Pro modelku je její češství velmi důležité, stále má výbornou češtinu a nedávno se například nechala slyšet, že by ráda vychovávala své děti částečně v Americe a částečně v Česku, kde by její potomci trávili celé letní prázdniny.

V Praze se topmodelka objevuje velmi často, naposledy doprovodila svého dědečka Vadima Petrova do Španělského sálu Pražského hradu na galavečer Trebbia 2017, kde převzal vyznamenání za celoživotní dílo.

Jak se nám podařilo exkluzivně zjistit, do tohoto sálu budou směřovat její kroky velmi brzy znovu. Tato kráska se totiž stane předsedkyní poroty nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pro Českou a Slovenskou republiku.

Sama Linda svoji kariéru začala právě výhrou v celosvětovém finále této soutěže v roce 2000, byla první českou vítězkou. Žezlo porotce tak převezme po Daniele Peštové, Tereze Maxové, Jiřím Bartoškovi či Adele Banášové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám