Hlavní obsah
Článek

Zeptali jsme se čtenářů, co říkají současným největším bestsellerům od aktuálně nejprodávanějšího českého spisovatele Patrika Hartla.

Prvok, Šampón, Tečka, Karel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šárka: Kniha se čte úplně bezvadně a naprosto mi sedla. Chvíli mi trvalo se v těch čtyřech mužích zorientovat, ale jak se mi to podařilo, tak už jsem se pořád jen smála. Zajímavý děj a příběh, čtivě napsané, zamyslela jsem se díky knížce nad vlastním životem a nerada se s knihou loučila. Zamilovala jsem si Karla s Tečkou. Byla to opravdu legrační možnost nahlédnout do mužského myšlení a já jsem díky ní konečně pochopila motivace některých mých kamarádů. :-)

Okamžiky štěstí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jana: Byla jsem moc nadšená z toho, jak mi byly postavy sympatické a jak jsem se s nimi sžila. Líbí se mi, jak název knihy dobře vystihuje její téma, a také to, jak ukazuje, že drobné okamžiky v životě přinášejí člověku štěstí. Kniha má neuvěřitelnou formu, příběhy se skvěle doplňují a nápad na oboustrannou knihu, kde z každé strany je jiný příběh je naprosto originální, prostě perfektní. Můžete otočit knihu a začít číst příběh z pohledu druhé postavy zase od začátku. Je to úchvatná kniha, bylo mi moc líto, když jsem ji dočetla. Ten humor, ten spád, tolik vtipu a dynamiky v příběhu. Moc doporučuji!

Malý pražský erotikon

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klára: Tenhle úžasný příběh se mi líbil :-), byl přirozeně uvěřitelný. Ukazuje sousedské, vztahové zvraty dvou rodin, v barvitém obrazu plném dojetí. S radostí jsem sledovala perspektivu třiceti let a někdy jsem vnímala bolestné okamžiky postav. Je to nádherná kniha, která vás dostane, příběhy jsou neuvěřitelné, přesto vyznívají reálně a tahle vlastnost knihy mi přijde nejlepší. Přála jsem si, aby kniha neskončila. Patrik Hartl je výjimečný autor, který dokáže postavy a jejich příběhy skvěle vykreslit.

Další články

Načítám