Hlavní obsah
Článek

Herce Filipa Tomsu si televizní diváci naposledy oblíbili v seriálu Policie Modrava, kam nastoupil jako poručík Kamil Sedláček. Jeho příznivce jistě potěší, že se bude pravidelně objevovat i v jeho druhé sérii, která se chystá na obrazovky. Natáčení v krásné přírodě si přes léto opět užil nejen on, ale i jeho rodina. Je už otcem dvou dětí.

"Další díly by měly být ve stejném duchu, jen ty kriminální příběhy se nám mění," ujistil Filip. "Ta krajina je nádherná a my obecně v České republice máme plno nádherných míst. Možná i díky seriálu se počet návštěvníků na Šumavě zvedá. Těšíme se, že se tam možná ještě někdy podíváme," doufá možná i ve třetí sérii příběhů herec.

"Rodina za mnou na natáčení jezdila, stejně jako za dalšími kolegy, ale na obrazovce moje děti neuvidíte. Nějaké možnosti nebo nabídky či dokonce i prosby samozřejmě byly, ale každému jsem vzkázal, že nikdo neplatí tolik, abych to svému dítěti udělal. Zaplať pánbůh zvládnu vydělat tolik, abych k natáčení svoje děti pronajímat nemusel," míní.

Na zahraniční dovolené ovšem s rodinou, manželkou Evou a dvěma dcerami, nejezdí. A kvůli financím to prý není. "Od doby, co máme malé děti, jsme s nimi v zahraničí nikde nebyli. Považujeme za zbytečné trávit hodiny v letadle anebo neskutečně dlouhé hodiny v autě, když máme na dojezd dvě hodiny od domu, co nás napadne. A moře? My jezdíme do úžasných pískoven, kde je tyrkysová voda i pláže a dětem je jedno, jestli je ta voda slaná anebo ne," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám