Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálovou zpěvačku Alžbetu Bartošovou známe na divadelních prknech především jako muzikálovou Kleopatru nebo Angeliku. Před několika lety si ji vyhlídl Michal David a obsadil ji do svého muzikálu Kat Mydlář, kde v Čechách jako absolutně neznámá alternovala Martu Jandovou.

Zpěvačku, která dře na své postavě a má ji opravdu dokonalou, jsme zastihli v Divadle Broadway, kde právě probíhalo měření na nový muzikál. „Snažím se dost hýbat, chodím cvičit, hlídám si stravu, také mám štěstí, že v rolích, ve kterých účinkuji, mám dostatek pohybu. Vlastně mi kostymérky po divadelních prázdninách nikdy nemusejí přešívat kostýmy,“ svěřila se nám zpěvačka.

Zpěvačka již přes rok randí se svým přítelem Lubošem. Zajímalo nás, zdali by rádi svůj vztah posunuli dál. „O svatbě se s Lubošem bavíme, v budoucnu uvidíme, určitě to nyní není na programu dne,“ dodala se smíchem sympatická zpěvačka.

Letošní dovolenou má již za sebou, strávila ji se svým přítelem v Chorvatsku a nyní již denně zkouší v Divadle Broadway roli Louisy v muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou po boku Davida Gránského, Daniela Hůlka, Petra Koláře nebo Josefa Vojtka, který bude mít premiéru 1. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám