Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se fotbalisté lepí na krásné modelky jako vosy na bonbón, je známá věc. A jedná se i o bývalé fotbalové superhvězdy. Někdejší brazilský fotbalový reprezentant Ronaldinho nedávno sbalil vskutku sexy kost!

V jeho spárech skončila i temperamentní modelka Ania Gadea, která se proslavila díky svlékání pro pánský magazín Playboy. A zdá se, že se jedná o dokonalou symbiózu. Zatímco Ronaldinho si mne ruce, že se po jeho boku objevuje taková pěkná kočka, Ania je ráda, že se díky milostnému poměru s bývalým fotbalistou AC Milán nebo Barcelony ještě víc zviditelní.

Už teď se na sociální síti chlubí provokativními fotkami v prádélku či v plavkách a má tisíce fanoušků, tak proč se ještě víc neproslavit?

Peruánská modelka se pyšní bezchybným sexy zadečkem, což jistě ocení nejen její nový objev. Ona sama se přitom naoko snaží střežit své soukromí jako oko v hlavě.

„Je to velmi laskavý a skromný člověk, není to, co o něm vypráví ostatní. Je tichý, ale nechci o něm mluvit víc,“ nechala se nedávno slyšet sličná modelka. Fotkou s Ronaldinhem se ale samozřejmě pochlubila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám