Hlavní obsah
Článek

Herec Chris Pratt (38) a jeho žena Anna Faris (40) se po osmi letech manželství rozešli. Oznámili to v prohlášení zveřejněném na sociální síti. „Anna a já oznamujeme, že jsme se rozešli. Dlouho jsme se snažili a jsme skutečně zklamaní,“ je v něm mimo jiné uvedeno.

Pár se seznámil v roce 2007 při natáčení filmu Noc je ještě mladá, o dva roky později se na Bali vzali. Jejich společný potomek, syn Jack, se narodil před čtyřmi a půl lety. „Náš syn má dva milující rodiče a z tohoto důvodu chceme situaci udržet co nejprivátnější,“ zní též v oznámení, do něhož neopomenuli zahrnout informaci, že se stále mají rádi a respektují se.

Pro herečku, známou např. z filmu Scary Movie, jde už o druhý rozvod, v době seznámení s Prattem byla provdaná za herce Bena Indru.

Spekuluje se, že za rozchodem stojí hektický program obou herců. Zatímco Faris natáčí pátou sérii sitkomu Máma, Pratt měl na programu pokračování Strážců Galaxie a chystá se i další Jurský svět (Jurassic World: Fallen Kingdom). Herci se pochopitelně nevyhnuly ani spekulace o románcích s kolegyněmi Jennifer Lawrence (film Pasažéři) a Bryce Dallas Howard (Jurský svět). To ale tak nějak patří k věci, podivnější by bylo, kdyby se o vztazích mezi hereckými kolegy nešeptalo...

Herec přitom vždy nebyl pro ženy tak přitažlivý, nebo lépe řečeno nebyl vždy v tak dobré formě jako v poslední době. V době natáčení komedie Pozdravy ze spermabanky měl víc než 130 kilo. Tehdy si dělal legraci, že si ho manželka vykrmovala. Kvůli dalším projektům musel váhu upravit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám