Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) si horké léto umí užít po svém. O víkendu vyzrála na panující horka u bazénu, čímž potěšila i svou obrovskou fanouškovskou základnu. Půvabná zpěvačka se totiž v bazénu ladně položila na nafukovací kruhové lehátko a vystavila na odiv sexy postavičku v plavkách.

„Miluji léto,“ okomentovala svůdný snímek Monika, jež ale případné nápadníky odmítá. Momentálně je totiž zpěvačka, která se proslavila v SuperStar, až po uši zamilovaná do slovenského hudebníka Dávida Hodeka.

"Jsem strašně šťastná ve svém pracovním i osobním životě, je to super, máme se rádi a funguje to,“ nechala se nedávno slyšet Bagárová, která nevyloučila ani to, že by se za Dávida jednou ráda provdala. Až tak je do něj zamilovaná.

"Svatba a děti, proč ne? Jednou určitě, ale to není úplně na mně, chlap se musí vyjádřit. Ale vdávat bych se jednou určitě chtěla," řekla nedávno zpěvačka. A takovou krásku by si Dávid Hodek rozhodně neměl nechat utéct...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám