Hlavní obsah
Článek

Takhle si vysněnou letní dovolenou s kamarádkou určitě nepředstavovala. Muzikálová zpěvačka Genny Ciatti vyrazila do Španělska a v hotelu v Lloret de Mar ji čekalo opravdu nemilé překvapení. Hned první ráno se probudila celá poštípaná.

"Šly jsme spát nepoštípané a ráno se vzbudily plné štípanců. Nejprve jsme myslely, že se jedná o komáry, jelikož není na pokoji klimatizace, tudíž jsme spaly s otevřeným oknem na "pavlač". Po celém dni ukrutného svědění a bolení jsme strávily večer na místní pohotovosti, kde doktorka potvrdila, že se nejedná o komáry, ale štěnice, nebo blechy a předepsala nám antibiotickou mast," prozradila Genny.

"Když jsem šla za majitelkou osobně řešit, že jsme si objednaly jiný hotel, okamžitě se stěhujeme a chceme vrátit peníze, začala na mě útočit, ať si klidně pozvu hygienu, ale že jsme to 100 % nechytly u ní na hotelu, ale jinde. Nevím, kde jinde jsme to během noci na pokoji mohly chytit. Řekla, že na mě zavolá policii a zažaluje mě za nepodložené urážení. Na hotelu jsem potkala pár Italů a jeden z nich měl taky takové štípance už tři dny. Stěhujeme se jinam a zbytek dovolené asi strávíme ve stínu a budeme se drbat a doufat, že si ty blecho/štěnice nedovezeme domů," říká smutně zpěvačka, která má zkaženou dovolenou, protože nesmí ani na slunce.

Včerejší den trávila praním věcí, boty a kabelky dala do mrazáku a kufr vyhodila.

<span><span class="UFICommentBody _1n4g"><span><span>"Už jsem mluvila s oddělením na rezervačním hotelovém centru a podala stížnost. Budeme určitě chtít vrátit peníze, proplatit i druhý hotel a odškodnění za zničenou dovolenou," uzavřela Genny. </span></span></span></span>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám