Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálovou zpěvačku Barboru Chybovou už jsme vám představovali. Teď je u ní ale jedna velká novinka. Teda vlastně ne tak velká, teprve pětitýdenní. I když Bára před pěti nedělemi porodila dceru Margaritu, už opět pilně zkouší. A ani na její figuře nedávné těhotenství není znát.

Když loni v prosinci přišla na konkurz na muzikál Krysař, byla ve 4. měsíci a režisérka Mirjam Landa jí dala roli s tím, že okamžitě po porodu musí naskočit na zkoušky, bez úlev. Souhlasila. "Mám doma šestaosmdesátiletou babičku, která se stará nejen o malou, ale taky mi vyvařuje a uklizeno mám jako nikdy. Je velká profesionálka, ráno rozdám instrukce a jede," svěřila.

"Můj den vypadá tak, že ráno nakojím, na později mléko odstříkám a jede to. Hned, jak zkoušky končí, utíkám domů, abych byla s malou, a pořád posílám SMS, jestli je všechno v pořádku. V noci jsem s ní já, takže toho moc nenaspím," doplnila.

Bářin partner je Američan z Texasu a věnuje se koňskému parkuru. Sice žije s Bárou a malou Margaritkou v Praze, ale za prací létá někdy i třikrát měsíčně. "Ale jen třeba na dva dny," upřesnila Bára, jejíž dcera má dvojí občanství, české a americké. "Bylo s tím trochu papírování, ale dali jsme to," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám