Hlavní obsah
Článek

Soutěž krásy Miss léta zná 12 finalistek. Z posledního semifinále, které se uskutečnilo v pražském aquaparku, vzešly poslední tři krásky, které postoupily do velkého finále. Dívky se utkaly v disciplínách, jako je tanec, promenáda v plavkách nebo přehlídka v tematickém oblečku.

Druhou semifinálovou vicemiss se stala teprve osmnáctiletá blondýnka Kristýna Malířová, druhé místo vybojovala třiadvacetiletá Patricie Joglová z Rakovníku, která se věnuje modelingu. Jednoznačnou vítězkou u poroty byla dvacetiletá brunetka z Prahy Zuzana Kovaříková s mírami 85-64-82. Zuzana má ráda sport, jako téměř všechny dívky, které se do soutěže hlásí, avšak ona se liší. Má ráda fotbal. Na zápasy chodí jak s přáteli, tak se svým přítelem. Je to fanynka srdcem i duší.

V porotě zasedli Česká Miss Andrea Bezděková (29), sedmý nejkrásnější muž planety Michal Gajdošech nebo instagramová hvězda A.N.D.U.L.A. A rozhodně to nebyla nuda. Krásky hodnotili s drinkem v ruce ve vířivce.

A jak si semifinalistky vedly? "S každým kolem je to těžší a těžší, protože vlivem našich nároků, které na dívky klademe, se celá úroveň zvedá a vybrat si z dvanácti holek rozhodně není jednoduchá volba. Vybrat tu nejlepší je o to těžší, že každou dívku známe osobně, a tak vždy nejde jenom o krásu a o sympatie na první pohled," uvedl ředitel soutěže Robert Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám