Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud televizní diváci omylem na obrazovce zahlédli americkou rádoby celebritu, která si říká Mama June, museli okamžitě přepnout na jiný kanál. Teď už by jim pohled na sedmatřicetiletou maminu šok nezpůsobil.

Obézní Američanka se do šoubyznysu procpala díky své ambiciózní dcerce Honey Boo Boo, jejímž snem bylo uspět v holčičích soutěžích krásy. Dívenka se sklony k tloustnutí se místo toho dočkala vlastní bizarní reality show, v níž účinkovalo celé její příbuzenstvo. Nepřehlédnutelná byla především obézní matka.

Mama June totiž vážila přes dva metráky a do krasavice měla hodně daleko. Když ovšem zájem o Honey Boo Boo opadl, musela rodinu zajistit vlastními silami. Nevzhledná žena zhubla 136 kil a v pořadu Botched si nechala odstranit povislou kůži a opravit zkažený chrup.

Vylepšená televizní celebrita se dočkala vlastní reality show From Not to Hot, kde se dme pýchou. Bývalá ošklivka totiž vypadá podstatně atraktivněji a k hubnutí motivuje jiné ženy. V přiléhavých černých šatech ukázala, jak po výrazně redukci váhy omládla.

Reklama

Další články

Načítám