Hlavní obsah
Článek

Dnešní hostitelka kuchařské show Prostřeno! Ivana Mučková (30) žije v Ostravě s dvěma dětmi a manželem v útulném a pěkně zařízeném bytě. Však si sama vydupala, jak bude která místnost vypadat. "Jsem dost výbušná, a když něco řeknu, musí to platit. Můj chlap hodně ustupuje," přiznala soutěžící, která se už první den ukázala jako největší intrikánka soutěže, která navíc skoro nic nejí. Patrně jen potají v noci přímo z lednice. Podívejte se na video, v kterém řeší s ostatními ženami pány tvorstva.

"Můj muž není takový typ, že by se se mnou hádal. Když já se začnu hádat, on drží pusu a počká, až se vypovídám. Většinou se hádáme o kravinách," připustila pak Ivana, která svým chováním většině konkurentek nesedla. Má nejen divné způsoby, ale i nepříjemný hlas, a tak není divu, že jí zrovna nikdo vítězství přát nebude.

Ivana si připravila salát se žlutým melounem, uzeným lososem a medovou zálivkou, za polévku zvolila česnekový krém s máslovými krutony a pikantní klobásou, hlavním chodem jsou kuřecí prsíčka s fazolkami, slaninou a pečenými bramborami a jako dezert si vybrala jahody s vanilkovým mascarpone a letitým balzamikem.

Úroveň jejích jídel bylo různorodá. Zvlášť polévka a plané kuřecí maso v hlavním chodu přijaly strávnice vlažně. O dezertu pak sama Ivana prohlásila, že by ho nejradši hodila do koše. Dostane takový počet bodů, aby mohla předehnat pondělní Marii? To uvidíme dnes od osmnácti hodin na TV Prima v pořadu Prostřeno!. Předchozí díly můžete vidět na Stream.cz.

Reklama

Další články

Načítám