Hlavní obsah
Článek

Zvětšování prsou je dnes zcela běžným zákrokem. Ne všechny ženy ovšem z kliniky plastické chirurgie odcházejí spokojené. Když se k operačnímu stolu postaví amatér, výsledek může dopadnout katastroficky.

Na vlastní kůži se o tom přesvědčila nešťastnice Kailan. Dvojnásobná maminka nebyla s tím, co jí příroda nadělila, spokojená. Když ovšem viděla výsledek zpackané operace, ráda by se vrátila ke svým původním ňadrům.

Z kliniky totiž odešla s podivně tvarovaným poprsím odporujícím lidské anatomii. Za příliš vysoko umístěné implantáty se styděla a maskovala je lepicí páskou, kterou nesundávala ani při sexu.

„Sotva jsem se ráno probudila, přemýšlela jsem nad tím, jakou barvu pásky použiji. S přelepováním prsou mi navíc musel pomáhat manžel. Sama bych to nedokázala,“ popsala Kailan život se zdeformovanými prsy.

Řešení zoufalé situace nabízel televizní pořad Botched, v němž jsou podobné nedostatky odborníky napravovány. Kailan se v něm dočkala rekonstrukce hrudníku, po níž se konečně může ukázat v bikinách. A lepicí páska už v její domácnosti slouží k jiným účelům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám