Hlavní obsah
Článek

Chyběla vám Kelly Brook (44), která se může pochlubit bujným přírodním poprsím? Brunetka, jejíž upravované sexy fotky se dost liší od civilní podoby, se opět hlásí o slovo.

Vnadná Britka na sebe každoročně upozorňuje žhavým kalendářem, který je pro jistotu k dostání s několikaměsíčním předstihem před změnou letopočtu. Než vyrukuje s kolekcí pro rok 2018, fanouškům musí stačit sledování jejího profilu na Instagramu.

Obdařená modelka je už dva roky šťastně zamilovaná do francouzského modela Jeremyho Parisiho, takže to s provokováním nepřehání. Místo vyprsených fotek zveřejňuje společné záběry, ale na své si přijdou i obdivovatelé jejích křivek.

Kelly své tělesné bohatství připomenula momentkou z dovolené, kterou strávila u francouzského Jezera svatého kříže. Na její fotku v bikinách ale mezi uživateli sledujícími její profil nepanoval jednotný názor. Jedni její oblé křivky obdivovali, jiní tvrdili, že je tlustá, a další ji pro změnu obvinili z retuše. Kelly nakonec sporný snímek raději odstranila a spolu s ním i bouřlivou diskuzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám