Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka teprve tříleté Natalie Hayhurst kvůli závislosti své dcery prožívá každý den pěkně perné chvilky. Malá dívenka je totiž závislá na pojídání nepoživatelných věcí a nejvíce jí chutnají cihly, svíčky, ale i žárovky, které holčičku přímo ohrožují na životě.

Malá Natalie, která bydlí se svou maminkou Colleen (31) v americkém státě Indiana, si nemůže pomoci. Pokaždé, když někde vidí nějaký „lákavý“ kamínek, klacík nebo hlínu, už si je dává do pusy a pochutnává si.

„Cihly jí jako normální lidé sušenky. Jsou období, kdy je to lepší, ale pak přijdou dny, kdy se Natty snaží sníst cokoli nepoživatelného. V tomto věku se nedokáže ovládnout. S manželem se moc bojíme, že jednou sní něco jedovatého a my si toho nevšimneme včas,“ říká nešťastná matka.

Tragédie přitom u americké rodiny už jednou málem zaklepala na dveře, a to když si Natalie vyšroubovala z lampičky žárovku a snědla ji. Za maminkou pak přišla do kuchyně se zakrvavenou pusinkou, z níž trčel drát.

Související témata:
Cihly
Kameny

Reklama

Další články

Načítám