Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda dorazila na akci své domovské televize Nova s nezvyklým módním doplňkem, ovázaným kotníkem. I když se tvářila statečně s tím, že to není vážné, druhý den už sháněla berle nebo hůl kvůli vymknutému kotníku.

"Bohužel jsem nešikovná, doma jsem se přerazila a takhle to dopadlo. Není to naštěstí nic vážného, je to povrchový, ale nepříjemný. Zavázala jsem to, neměla jsem vůli si vzít kalhoty, když je nejteplejší den v roce," řekla Super.cz sexy Petra. 

Moderátorka prozradila, že léto tráví na cestách nebo prací. Dopisovala svoji první knížku, která vyjde v září. "Byli jsme na Moravě celá rodina, pak ve Španělsku a v srpnu se možná chystáme zase do Španělska. Knížku mám dopsanou. I kvůli dceři jsem využila nápad a napsala jsem knížku pro děti. Měla by vyjít v září. Je to knížka pro děti prvního stupně základní školy, je to o kouzelných botičkách. Knížka je trochu inspirována i mojí dcerou," dodala Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám