Hlavní obsah
Článek

V roce 2015 Sam Smith (31) ovládl udílení hudebních cen Grammy, kde posbíral čtyři trofeje. Všichni si ho tehdy pamatovali jako obtloustlého homosexuálu s naducanými tvářičkami.

Plnoštíhlý mladík pobláznil hudební svět písní Stay With Me. Brzy ovšem pochopil pravidla šoubyznysu a začal hubnout. Pokud chtěl zazářit na večírcích a najít si partnera, přebytečná kila musela dolů. Sam se odmítl stát „Adele v kalhotách“ a zatoužil po statusu gay ikony.

Úbytek váhy byl na Samovi zřetelný už loni, kdy převzal Oscara za skladbu Writing´s on the Wall z bondovky Spectre. Se změnou vizáže samozřejmě přišel zvýšený zájem o jeho osobu ze strany mužů, což se dříve opomíjenému cvalíkovi zalíbilo. Jeho proměna stále nekončí.

Sam Smith se na módní párty v Londýně ukázal jako hubeňour. Obdivovatelé zpěváka za redukci hmotnosti chválili, ale teď už mají obavy o jeho zdraví. Přesnou váhu sice tají, ale v dubnu přiznal, že se mu během dvou týdnů podařilo zhubnout přes šest kil. Tohle už zavání poruchou příjmu potravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám