Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouze dva faktory jsou prý důležité pro to, abyste vypadali tak dobře, jako italská herečka a sexbomba Pamela Prati (58), která má na sociálních sítích tisíce stoupenců. Pamela, která je i velmi úspěšnou moderátorkou a občas se stále věnuje i modelingu, tvrdí, že za vším je její láska k dobrému, ale zdravému jídlu a cvičení.

Pamela je potomkem španělského otce a italské matky a pochází ze severní části ostrova Sardinie. Jako herečka byla nejaktivnější v 80. a 90. letech. Tehdy natočila i odvážnou erotickou komedii. Dnes občas postuje nějaké své snímky na Instagramu a její fanoušci se jí nemohou nabažit. „Nejste skutečná! Jste jako sen,“ rozplývá se jeden. „Jste úžasná žena,“ nebo „Jsi nádherná. Žena se stylem,“ stojí v dalších komentářích.

Italové svoji ikonickou krásku natolik ctí a obdivují, že tamní média o ní píší, že našla 'elixír mládí'. Jenže tomu se kráska jen směje a tvrdí, že každý, kdo vyznává zdravý životní styl, má stejně dobře našlápnuto vypadat jako ona.

Reklama

Další články

Načítám