Hlavní obsah
Článek

Když nám Anna Slováčková (28) říkala, že si musí rozpustit copánky, ve kterých jsme ji potkali na oslavě kubánského baru v Praze, netušili jsme, jak brzy ji opět potkáme. Na tiskové konferenci TV Nova se ukázala v hřívě, která po rozčesání copánků vznikla. Představovala se tam jako nová hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Shodou okolností tam naskakuje společně s kolegou z pořadu Tvoje tvář má známý hlas Milanem Peroutkou (34). "Jsem ráda, že se to poštěstilo a oba dva tam jsme. Bylo by určitě vtipné, kdybychom měli nějakou společnou dějovou linku, ale zatím vůbec nevím, jak to mají scenáristé vymyšlené a jak to mají pro nás rozplánované. Tak nechci předbíhat, zatím se tam pohybuju kolem Štěpána Benoniho," řekla Super.cz.

Pro Aničku je to první větší seriálová role. "V jednom seriálu jsem sice byla, ale mihla jsem se tam jenom ve dvou dílech. Těším se na natáčení, ten kolektiv je jako jedna velká rodina. Přijdete se špatnou náladou a odcházíte se skvělou, je to pro mě radost," vyznala se Anička, která si v Ordinaci zahraje zdravotní sestřičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám