Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Richard Genzer (57) se původně měl stát jednou z osmi hvězd čtvrté řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Tu moderuje na Nově jeho dosud nerozlučný parťák Ondřej Sokol (52), se kterým se však Richard rozkmotřil a do projektu vůbec nevstoupil. A i když se někde spekuluje o tom, že příčinou sváru má být Michal Suchánek, podle našich informací je pravda někde úplně jinde!

Všechno souvisí s tím, že Prima opět kývla na to, že se budou natáčet další díly legendární Partičky. Ta před pár lety zmizela z obrazovek a nyní z Palmovky (tam televize sídlí) vychází zprávy, že údajně hlavně kvůli Ondřeji Sokolovi!

„S Richardem Genzerem i Michalem Suchánkem byla bezproblémová domluva. Kdyby to bylo na nich, tak tenkrát Partička neskončila. Všimněte si, že s oběma jsme spolupracovali i dál, zatímco Ondřej Sokol od nás od té doby žádnou další nabídku nedostal. Jestli dělal ofuky při jednáních? Nemůžu vůbec nic přibližovat. Určitě si ale sami domyslíte, jak na spolupráci s ním vedení naší televize bude vzpomínat,“ tvrdí velmi důvěryhodný zdroj z Primy, který ale rozhodně odmítá, že by za postojem stanice byla zhrzenost kvůli tomu, že Ondřej uvádí na Nově Tvář. Prý to s názorem na něj nemá nic společného.

Zdá se, že právě proto Richard Genzer nechtěl, aby se na obnovené Partičce Ondřej Sokol podílel. Asi se bál (nebo věděl?), že by pak Prima o návratu pořadu vůbec nechtěla jednat.

„Úplně stejně to vidím já,“ přitakává náš zdroj závěrem.

Ondřej Sokol byl z oznámení bývalého kolegy, že s ním dál nechce pokračovat ve spolupráci na Partičce, v šoku. V Karlových Varech se s tím ale svěřoval na každém kroku. Prý nečekal, že po letech kamarádství dostane košem takovým způsobem.

Oba aktéry jsme se snažili již dříve kontaktovat, ani jeden však nereagoval. Patrně se nechtějí ke své roztržce veřejně vyjadřovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám