Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slunečných letních dní využila skupina Harlej k natočení již čtvrtého klipu z aktuálního CD Hodný holky zlý kluky chtěj. Volba tentokrát padla na nepříliš typickou píseň Bali. Pokud by někdo očekával, že vyhledávaná lokace se objeví i ve videoklipu, mýlil by se, exteriéry se natáčely u nás na Slapech.

"Už dlouho jsme nenatočili klip, kde by šlo spíš o srandu a improvizaci, a písnička Bali k tomu přímo vybízí. Jsem přesvědčený, že když je dobrá nálada a pohoda, může se stát tím pověstným rájem téměř libovolné místo na zemi. Trochu jsme riskovali, protože termín natáčení byl domluvenej asi měsíc dopředu, a kdyby nám nevyšlo počasí, asi bychom klip z časových důvodů točili až příští rok, ale štěstí bylo na naší straně a lepší počasí jsme si snad ani nemohli přát," komentuje situaci kytarista Tonda Rauer.

Natáčení si chlapci rozhodně užili, jak můžete vidět na našich snímcích. Stihli zparodovat i nový trend, kdy se každý druhý musí nafotit ve vodě s nafukovacím plameňákem nebo jednorožcem. Oni si vybrali nafukovací pannu. Taky posloužila. Výsledek natáčení by měl být hotov co nejdříve a kapela chce klip premiérově představit již během srpna.

"Doufáme, že se budou všichni bavit jako my při natáčení a snad si naši fandové budou moci během podzimu a zimy připomenout letní pohodu, kterou jsme my zažívali během natáčení." dodává Tonda Rauer

Pokud jde o nadcházející podzimní měsíce, tak během těch čeká Harlej druhá část turné k aktuálnímu CD, která vyvrcholí 14.10. koncertem ve velkém sále pražské Lucerny, kde na část vystoupení Harlej doprovodí Symfonické sdružení.

Související témata:
Harlej

Reklama

Další články

Načítám